Levertijden en leveringscondities

Offertes

Alle offertes van Goedkoopste beachvlaggen zijn vrijblijvend.

Kleuren
Full colour digitaaldruk. Deze sublimatietechniek verzekert u van perfecte kleuren met 90% doordruk van het materiaal. De achterzijde van de vlag is dus evengoed zichtbaar als de voorzijde, zij het in spiegelbeeld. Bovendien gebruiken wij eco-vriendelijke inkten en levert ook het eindproduct weinig schade op voor het milieu. Bij digitaaldruk zullen de PMS kleuren zoveel mogelijk worden benaderd. Een kleurafwijking van maximaal 5% is echter altijd mogelijk.

Levertijd
De levertijd bedraagt 3 tot 15 werkdagen na het aanleveren van uw bestanden en de binnenkomst van uw vooruitbetaling. Uw bestelling wordt pas in productie genomen nadat uw vooruitbetaling is ontvangen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor leveringsoverschrijdingen, de met Koper overeengekomen levertijden gelden slechts als indicatie en niet als fatale termijn.

Betaling
Genoemde prijzen zijn per stuk en exclusief B.T.W.
Betaling bij een opdracht, uitsluitend op basis van vooruitbetaling.
Goedkoopste beachvlaggen vecht voor een zo laag mogelijke prijs, de optimale prijs- / kwaliteitverhouding.
Dit wordt mogelijk gemaakt door processen volledig te automatiseren en door prijsafspraken te maken voor o.a. de grondstoffen.
In het huidige prijsbeleid is de marge klein te noemen. De lage marge is de voornaamste reden om uitsluitend te werken met vooruitbetaling.

Verzenden en verzendkosten
Afhankelijk van de hoeveelheid berekenen wij € 15,00 verzend- en verpakkingkosten, 1 adres in Nederland afgeleverd.
Voor landen buiten Nederland geld een toeslag in de verzendkosten.

Leveringsvoorwaarden
Klik hier om onze leveringsvoorwaarden te downloaden

Bekijk hier onze disclaimer


Super mooie beachflags voor Stichting Nederlandse Tafelronde 158 te Bodegraven.

beachvlaggen

Het inzetten van beachflags is zeer effectief voor promotionele activiteiten.

Als u op zoek bent naar een manier om uw stichting, bedrijf of winkelpand onder de aandacht van passerend verkeer of wandelend winkelpubliek te brengen, of om hen op een bepaalde actie of aanbieding te attenderen bent u bij MCMVlaggen aan het juiste adres. MCMVlaggen heeft de ervaring en kennis om uw beachflag die waarde te geven die het verdient.
Uiteindelijk zorgen we er met u voor dat er een onderscheidende promotie wordt gerealiseerd die uw bedrijf op de juiste wijze in beeld brengt!