goedkoopste beachvlaggen

Hoge kwaliteit beachvlaggen

De beachvlaggen van goedkoopste beachvlaggen zijn standaard van zeer hoge kwaliteit polyester. Alle beachvlaggen zijn UV bestendig waardoor kleuren langer scherp blijven. Door de nieuwste productietechnologie zijn wij in staat haarscherpe beachvlaggen te bedrukken. Wij voorzien iedere beachvlag van verstevigde hoeken en een verstevigde mastzijde om uitscheuren te voorkomen. Alle randen van de beachvlaggen zijn omgezoomd en dubbel gestikt. U kunt kiezen uit diverse modellen beachvlaggen en formaten.

Goedkope beachvlaggen

Door het optimaliseren van onze productieprocessen zijn wij in staat u een fantastische kwaliteit te leveren voor een lage prijs. Wij maken gebruik van verschillende productietechnieken waardoor wij voor uiteenlopende aantallen de beste prijs kunnen bieden. U kunt dus ook voor grote aantallen bij ons terecht!

Voetstukken en accessoires

Beachvlaggen kunnen eenvoudig worden opgezet met een lichtgewicht Beachvlag Mast. Afhankelijk of u de beachvlaggen binnen (in winkels of op evenementen) of buiten plaatst, kunt u kiezen tussen diverse beachvlag voetstukken. Maak uw keuze op basis van locatie, positie en weersomstandigheden van uw vlag.

Grondplug Vulvoet Spike Kruisvoet Kruisvoet + Waterzak Muurbeugel
Grondplug Vulvoet voor beachmasten (vulbaar met zand of steen) Spike Kruisvoet Kruisvoet + Waterzak Muurbeugel voor Beachvlaggen


Modellen

Onze standaard modellen voor beachvlaggen zijn de Beachvlag Block, Beachvlag Straight en Beachvlag Flying. Ieder model heeft een, S, M en L variant en kunt u kiezen voor een links of rechts waaiend model. Alle modellen zijn zeer eenvoudig op te zetten. Heeft u extra wensen? Neem dan contact met ons op. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor vlaggen, banieren, spandoeken en banners.