goedkoopste beachvlaggen

Veel gestelde vragen - Goedkoopste beachvlaggen

Wat is de levertijd van Beachflags?
5 werkdagen na ontvangst betaling en akkoord proefdruk.

Welke opdruk kan op een Beachflag?
Eigenlijk alles, alle kleuren, logo’s en afbeeldingen. Alles wordt full colour sublimatie geprint (hoogste kwaliteit).
U wilt 2 beachflags met 2 verschillende opdrukken?
Geen probleem! Zelfde prijs.

Wat voor soort doek wordt er gebruikt bij Beachflags?
Hoogwaardig glanspolyester 115gr/m2.

Is het mogelijk om een beachflag dubbelzijdig te bedrukken?
Nee, dit is niet mogelijk. De beachflag heeft wel een doordruk van 90/95%, dus de achterkant van de beachflag is in spiegelbeeld.

Welk bestand moet ik aanleveren voor het bedrukken van beachflags?
Een illustrator bestand, .EPS of een .ai bestand, of een drukklaar PDF bestand. Graag de teksten omzetten naar lijncontouren. Wij kunnen niks met een JPG, GIF of een BMP bestand.

Klik hier voor meer informatie over het juist aanleveren van uw bestanden.

Hoe moet ik de Beachflag plaatsen?
Om de beachflag te plaatsen heeft u een grondpin nodig voor buitengebruik, een kruisvoet voor voor binnen- maar ook buiten gebruik.

Ik wil graag een beachflag bestellen, hoe gaat het in z’n werk?
U geeft uw bestelling door via de link/formulier “bestelling plaatsen”, U krijgt na uw bestelling een e-mail van ons, graag dit mailtje beantwoorden en het digitaal bestand toevoegen als bijlage. Na het ontvangen van uw digitaal bestand komen wij met een opzet per e-mail in PDF formaat, na uw akkoord gaan wij pas over tot het bedrukken van beachflags.

Staat uw vraag/antwoord er niet bij? U kunt deze stellen via info@goedkoopstebeachvlaggen.nl

Wij leveren van 1 beachvlag tot hoeveel u wilt. Wij verzekeren u dat wij een zeer concurrerende prijsopgaaf kunnen doen. info@goedkoopstebeachvlaggen.nl


Goedkoopste beachvlaggen kunt u ook vinden op:

MCM VLAGGEN MCM SPANDOEKEN MCM BEACHFLAGS MCM ROLLUP BANNERS Vlaggen Overzicht Vlaggen uwpagina Vlaggen Startkabel Vlaggen Goedkoopste Vlaggenmasten Goedkoopste Spandoeken Goedkoopste Vlaggen

goedkoopste beachflags Wij geven op al onze hardware 2 jaar garantie. Wij zijn een van de weinige aanbieders met zulke garantievoorwaarden!

Wij leveren al onze beachvlaggen uitsluitend met fiberglas stokken. De duurzaamheid van onze fiberglas stokken is zelfs zo goed dat we hierop ook 2 jaar garantie kunnen geven.

Voordeel: onbreekbaar, zeer flexibel, niet te knakken of te breken. Licht in gewicht en eenvoudig op te zetten. En 2 jaar no-nonsense omruilgarantie bij gescheurde of gebroken mastdelen!

Wij produceren al onze beachvlaggen in Europa. Hierdoor kunnen we een Europese kwaliteitsstandaard garanderen en is snelle levering mogelijk. In geval van spoed zelfs binnen 3 werkdagen!

Al onze kosten zijn transparant. Wij rekenen geen opstartkosten, geen ontwerpkosten en geen andere bijkomende kosten. De enige kosten die er nog bij komen zijn de verzendkosten.

goedkoopste beachvlaggen heeft de ervaring en kennis om uw beachvlaggen die waarde te geven die het verdient.